Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

DESPRE NOI

Image 36

Stimate client, bine ați venit la noi!


Babomania este o afacere de retail online care oferă produse pentru îngrijirea adulților și a copiilor. Scopul nostru este de a ușura viața oamenilor și de a oferi produse care să ajute adulții și copiii să-și mențină confortul și sănătatea în viața de zi cu zi.

În magazinul nostru online veți găsi o gamă variată de produse destinate incontinenței pentru adulti. Aceste produse sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și ajută la menținerea confortului persoanelor care se confruntă cu probleme de incontinență. Gama noastră principală de produse, scutecele Egosan, provine direct din Italia, unde a contribuit la îngrijirea adulților de peste 30 de ani. Am creat oferta noastră astfel încât clienții noștri să poată găsi produsul potrivit pentru orice tip de problemă legată de incontinență.

În plus, oferim o gamă largă de produse pentru îngrijirea copiilor. Ne dorim să facem viața mai ușoară pentru părinții cu copii mici. În magazinul nostru online veți găsi scutece, șervețele umede, produse pentru îngrijirea bebelușilor și alte accesorii importante necesare în timpul îngrijirii bebelușilor. Am selecționat această gamă de produse pentru a oferi clienților noștri o varietate de opțiuni în afară de cele disponibile pe piață.

Echipa Babomania acordă o importanță mare calității și fiabilității produselor. Produsele pe care le oferim provin de la mărci atent selecționate din Italia, Spania, Franța, Turcia și Ungaria, care garantează un nivel înalt de calitate și soluții inovatoare. De asemenea, oferim o varietate de produse prietenoase cu mediul înconjurător.

Magazinul nostru online este ușor de navigat, iar produsele pot fi comandate cu ușurință din confortul casei. Oferim descrieri detaliate ale fiecărui produs și prezentăm produsele noastre pe canalul nostru de YouTube și pe pagina noastră de Instagram pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Echipa Babomania este întotdeauna gata să vă ajute și să vă răspundă la întrebări. Suntem dedicați satisfacției clienților noștri și facem tot posibilul pentru a oferi o experiență pozitivă de cumpărături.

Vă mulțumim că ați vizitat magazinul nostru online! Sperăm că veți găsi produsele potrivite pentru dumneavoastră .

 

Echipa Babo!

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare