Produse / Detergent capsule ARIEL Pods LAVANDA 40 buc

Detergent capsule ARIEL Pods LAVANDA 40 buc

49.00 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 5 produse în stoc.

Un singur POD: 1. Curata impecabil; 2. Indeparteaza petele; 3. Ofera stralucire hainelor; 4. Improspateaza; 5. Este eficient la 30°C.Simplu de utilizat100% dizolvare in apa De 3X mai concentrat*Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat fata de detergentul pudra*. Pelicula speciala se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.*fata de. detergentul pudra Ariel Color Rezultate impecabile chiar si in conditii speciale de spalareAriel Allin1 PODS este eficient la 30°C sau in spalare rapida. Ingrediententele active actioneaza impreuna pentru indepartarea petelor dificile. Sunt foarte usor de folosit!Ariel Allin1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei. Haine cu parfum proaspat de lavandaOfera hainelor tale un miros proaspat de lavanda ce te va bine dispune intreaga zi. Ofera stralucire hainelorAriel Allin1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp. Cum depozitezi corect Ariel Allin1 Pods?Nu lasati niciodata produsul la indemana copiilor, inchideti cutia cu un ‘click’ si depozitati-o intr-un loc innacesibil pentru cei mici.

Un singur POD: 1. Curata impecabil; 2. Indeparteaza petele; 3. Ofera stralucire hainelor; 4. Improspateaza; 5. Este eficient la 30°C.
  • Simplu de utilizat
  • 100% dizolvare in apa


De 3X mai concentrat*
Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat fata de detergentul pudra*. Pelicula speciala se dizolva complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de indepartare a petelor, in doza ideala.
*fata de. detergentul pudra Ariel Color
Rezultate impecabile chiar si in conditii speciale de spalare
Ariel Allin1 PODS este eficient la 30°C sau in spalare rapida. Ingrediententele active actioneaza impreuna pentru indepartarea petelor dificile.
Sunt foarte usor de folosit!
Ariel Allin1 PODS contine cantitatea ideala de detergent pentru o spalare. Uita de masurat si dozat, pune capsula direct in cuva masinii de spalat, apoi rufele deasupra ei.
Haine cu parfum proaspat de lavanda
Ofera hainelor tale un miros proaspat de lavanda ce te va bine dispune intreaga zi.
Ofera stralucire hainelor
Ariel Allin1 PODS intensifica nuantele si ofera stralucire tesaturilor, mentinand hainele ca noi mai mult timp.
Cum depozitezi corect Ariel Allin1 Pods?
Nu lasati niciodata produsul la indemana copiilor, inchideti cutia cu un ‘click’ si depozitati-o intr-un loc innacesibil pentru cei mici.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data