Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Detergent de Vase Asevi RED Ultra super concentrat 650 ml

11.99 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Daca iti place parfumul rodiei, alege RED.

Conform unui studiu facut pe un esantion de clienti, la NOUL produs eficacitatea, puterea de degresare si parfumul sunt cele mai apreciate atribute! (8 din 10 declarand ca l-ar cumpara)

Formula lui completa incorporeaza o combinatie de materii active de ultima generatie care actioneaza sinergic asupra grasimilor si resturilor de mancare oferind o curatare usoara si fara efort.

Dizolva instantaneu orice tip de grasime, orice pata, orice murdarie. Fara spalare intensa fiindca e ULTRA eficient + concentrat!

Spuma si parfumul tin atat cat trebuie.

Este suav si delicat cu mainile datorita faptului ca are ingrediente cosmetice speciale utilizate si in cremele de maini. Asa ca nu trebuie sa porti manusi.

Se poate folosi pe pahare, cani, sticle, farfurii, vesela din argint, tacamuri, vase, oale si tigai dar cu siguranta te vei trezi ca il folosesti si pe alte suprafete. Si nu te va dezamagi! Este ultra-bun!

Ambalajul este in 100% reciclabil, obtinut la randul lui, in proportie de 50% din material reciclat. Nu a fost testat pe animale si este agreat si de vegani.



Daca iti place parfumul rodiei, alege RED. Conform unui studiu facut pe un esantion de clienti, la NOUL produs eficacitatea, puterea de degresare si parfumul sunt cele mai apreciate atribute! (8 din 10 declarand ca l-ar cumpara) Formula lui completa incorporeaza o combinatie de materii active de ultima generatie care actioneaza sinergic asupra grasimilor si resturilor de mancare oferind o curatare usoara si fara efort. Dizolva instantaneu orice tip de grasime, orice pata, orice murdarie. Fara spalare intensa fiindca e ULTRA eficient + concentrat! Spuma si parfumul tin atat cat trebuie. Este suav si delicat cu mainile datorita faptului ca are ingrediente cosmetice speciale utilizate si in cremele de maini. Asa ca nu trebuie sa porti manusi. Se poate folosi pe pahare, cani, sticle, farfurii, vesela din argint, tacamuri, vase, oale si tigai dar cu siguranta te vei trezi ca il folosesti si pe alte suprafete. Si nu te va dezamagi! Este ultra-bun! Ambalajul este in 100% reciclabil, obtinut la randul lui, in proportie de 50% din material reciclat. Nu a fost testat pe animale si este agreat si de vegani.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare