Produse / Detergent lichid ChanteClair Bebe Ecologic cu lapte de ovaz - 1071 ml

Detergent lichid ChanteClair Bebe Ecologic cu lapte de ovaz - 1071 ml

25.20 RON
Adaugă la favorite    

Chanteclair Vert a creat o linie speciala, pentru hainutele micutilor, de ecodetergenti de inalta performanta cu un impact redus asupra mediului, astfel agentii tensioactivi din produs sunt biodegradabili in intregime (conf. Reg. CE 648-2004). Testat clinic, datorita formulei speciale, detergentul certificata 100% BIO pentru bebelusi Chanteclair Vert imbogatit cu lapte de ovaz, este alegerea de incredere pentru indepartarea petelor tipice ale copilariei, pentru reimprospatarea si igienizarea rufelor chiar si la temperaturi scazute. Brand: Chanteclair Vert Tip: Automat Greutate: 1.071 kg|1 Kg Cantitate: 1071 ml Tip rufe: Bebelusi Numar spalari: 21 Forma/Textura: Lichid

Categorii: Produse Ecologice
Brand: Chante Clair

Chanteclair Vert a creat o linie speciala, pentru hainutele micutilor, de ecodetergenti de inalta performanta cu un impact redus asupra mediului, astfel agentii tensioactivi din produs sunt biodegradabili in intregime (conf. Reg. CE 648-2004).
Testat clinic, datorita formulei speciale, detergentul certificata 100% BIO pentru bebelusi Chanteclair Vert imbogatit cu lapte de ovaz, este alegerea de incredere pentru indepartarea petelor tipice ale copilariei, pentru reimprospatarea si igienizarea rufelor chiar si la temperaturi scazute.


Brand: Chanteclair Vert
Tip: Automat
Greutate: 1.071 kg|1 Kg
Cantitate: 1071 ml
Tip rufe: Bebelusi
Numar spalari: 21
Forma/Textura: LichidCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data