Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Detergent lichid ecologic pentru rufe delicate Bebe Chante Claire fara parfum 750ml

22.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Detergent lichid pentru rufele bebelusilor

Chanteclair Vert a creat o linie speciala, pentru hainutele bebelusilor, de ecodetergenti de inalta performanta cu un impact redus asupra mediului.
Linia de produse Chanteclair Vert este certificata 100% BIO si garanteaza calitatea si veridicitatea caracteristicilor de mediu.

Lasa hainutele bebelusilor foarte curate si delicate!
Mod de utilizare: Pentru masina de spalat: se toarna doza recomandata (vezi ambalaj) in compartimentul pentru detergent.

.

 

Brand: Chante Clair
Parfum: Fara parfum
Tip: Automat
Greutate: 750.00000000 g
Cantitate: 750.00000000 ml
Proprietati: Ecologic
Tip rufe: Bebelusi
Numar spalari: 25
Forma/Textura: LichidDetergent lichid pentru rufele bebelusilor Chanteclair Vert a creat o linie speciala, pentru hainutele bebelusilor, de ecodetergenti de inalta performanta cu un impact redus asupra mediului.Linia de produse Chanteclair Vert este certificata 100% BIO si garanteaza calitatea si veridicitatea caracteristicilor de mediu. Lasa hainutele bebelusilor foarte curate si delicate!Mod de utilizare: Pentru masina de spalat: se toarna doza recomandata (vezi ambalaj) in compartimentul pentru detergent. .   Brand: Chante Clair Parfum: Fara parfum Tip: Automat Greutate: 750.00000000 g Cantitate: 750.00000000 ml Proprietati: Ecologic Tip rufe: Bebelusi Numar spalari: 25 Forma/Textura: Lichid
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare