Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Detergent lichid WINNI'S cu miros de lavanda 25despalari Eco si hippoalergetich

22.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Detergent

Hainele pe care le purtăm sunt a doua noastră piele și trebuie să avem grijă de ele. Datorită unei formulări care conține materii prime pe bază de plante, detergentul pentru rufe Winni este hipoalergenic și a fost testat cu nichel, crom și cobalt (prag detectabil <0,01 PPM) pentru a vă proteja complet pielea. De aceea, acest produs este perfect potrivit pentru hainele pentru bebeluși și copii. 100% eficient pentru îndepărtarea petelor chiar și la temperaturi scăzute (pentru a economisi energie și cu impact asupra mediului limitat); lasă un parfum plăcut de lavandă pe articole de îmbrăcăminte. Deoarece este complet biodegradabil și formula sa conține ingrediente naturale, acest produs are un impact asupra mediului limitat. Perfect pentru a fi folosit cu orice tip de țesătură, articole de îmbrăcăminte delicate și vopsite și pentru rufele întregii familii.

Disponibil și în sticle de 750 ml, în sticle de 1500 ml - Lavandă sau Aleppo & Verbena și în punga practică eco-reumplere pentru a reduce utilizarea plasticului pentru ambalare.

Produsul este certificat Vegan OK și îndeplinește cerințele SkinEco.
Hainele pe care le purtăm sunt a doua noastră piele și trebuie să avem grijă de ele. Datorită unei formulări care conține materii prime pe bază de plante, detergentul pentru rufe Winni este hipoalergenic și a fost testat cu nichel, crom și cobalt (prag detectabil <0,01 PPM) pentru a vă proteja complet pielea. De aceea, acest produs este perfect potrivit pentru hainele pentru bebeluși și copii. 100% eficient pentru îndepărtarea petelor chiar și la temperaturi scăzute (pentru a economisi energie și cu impact asupra mediului limitat); lasă un parfum plăcut de lavandă pe articole de îmbrăcăminte. Deoarece este complet biodegradabil și formula sa conține ingrediente naturale, acest produs are un impact asupra mediului limitat. Perfect pentru a fi folosit cu orice tip de țesătură, articole de îmbrăcăminte delicate și vopsite și pentru rufele întregii familii.Disponibil și în sticle de 750 ml, în sticle de 1500 ml - Lavandă sau Aleppo & Verbena și în punga practică eco-reumplere pentru a reduce utilizarea plasticului pentru ambalare.Produsul este certificat Vegan OK și îndeplinește cerințele SkinEco.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare