Produse / Detergent lichid WINNI'S cu miros de lavanda 25despalari Eco si hippoalergetich

Detergent lichid WINNI'S cu miros de lavanda 25despalari Eco si hippoalergetich

19.24 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.

Hainele pe care le purtăm sunt a doua noastră piele și trebuie să avem grijă de ele. Datorită unei formulări care conține materii prime pe bază de plante, detergentul pentru rufe Winni este hipoalergenic și a fost testat cu nichel, crom și cobalt (prag detectabil <0,01 PPM) pentru a vă proteja complet pielea. De aceea, acest produs este perfect potrivit pentru hainele pentru bebeluși și copii. 100% eficient pentru îndepărtarea petelor chiar și la temperaturi scăzute (pentru a economisi energie și cu impact asupra mediului limitat); lasă un parfum plăcut de lavandă pe articole de îmbrăcăminte. Deoarece este complet biodegradabil și formula sa conține ingrediente naturale, acest produs are un impact asupra mediului limitat. Perfect pentru a fi folosit cu orice tip de țesătură, articole de îmbrăcăminte delicate și vopsite și pentru rufele întregii familii.Disponibil și în sticle de 750 ml, în sticle de 1500 ml - Lavandă sau Aleppo & Verbena și în punga practică eco-reumplere pentru a reduce utilizarea plasticului pentru ambalare.Produsul este certificat Vegan OK și îndeplinește cerințele SkinEco.

Hainele pe care le purtăm sunt a doua noastră piele și trebuie să avem grijă de ele. Datorită unei formulări care conține materii prime pe bază de plante, detergentul pentru rufe Winni este hipoalergenic și a fost testat cu nichel, crom și cobalt (prag detectabil <0,01 PPM) pentru a vă proteja complet pielea. De aceea, acest produs este perfect potrivit pentru hainele pentru bebeluși și copii. 100% eficient pentru îndepărtarea petelor chiar și la temperaturi scăzute (pentru a economisi energie și cu impact asupra mediului limitat); lasă un parfum plăcut de lavandă pe articole de îmbrăcăminte. Deoarece este complet biodegradabil și formula sa conține ingrediente naturale, acest produs are un impact asupra mediului limitat. Perfect pentru a fi folosit cu orice tip de țesătură, articole de îmbrăcăminte delicate și vopsite și pentru rufele întregii familii.

Disponibil și în sticle de 750 ml, în sticle de 1500 ml - Lavandă sau Aleppo & Verbena și în punga practică eco-reumplere pentru a reduce utilizarea plasticului pentru ambalare.

Produsul este certificat Vegan OK și îndeplinește cerințele SkinEco.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data