Produse / Detergent univarsal Mr. Proper cu bicarbonat, 1 L

Detergent univarsal Mr. Proper cu bicarbonat, 1 L

17.40 RON

Solutia de curatare multifunctionala Mr Proper Traditional este perfecta pentru curatarea oricarei suprafete dure din casa dvs. Aceasta combina puterea traditionala de curatare a Mr Proper cu utilizarea ingredientelor autentice. Utilizati-o pe chiuveta din bucatarie, pe suprafete unsuroase de pe aragaz, chiar si ca agent de curatare a pardoselii. A se vedea pachetul pentru instructiuni complete de utilizare. Este necesara o clatire pentru suprafetele in contact direct cu alimentele.Cu bicarbonat; Elimina mizeria, grasimea si murdaria in intreaga casa; Lasa o prospetime intensa si o stralucire minunata;Curata in apa rece, economisind energie.Pentru ca dorim sa avem grija de tine, ca tu la randul tau sa ai grija de cei din jurul tau, asigura-te ca, igiena casei tale si curatarea hainelor sa fie facute mereu cu atentie. Astfel, le vei oferi o mai buna protectie familiei si celor dragi tie!

Solutia de curatare multifunctionala Mr Proper Traditional este perfecta pentru curatarea oricarei suprafete dure din casa dvs. Aceasta combina puterea traditionala de curatare a Mr Proper cu utilizarea ingredientelor autentice. Utilizati-o pe chiuveta din bucatarie, pe suprafete unsuroase de pe aragaz, chiar si ca agent de curatare a pardoselii. A se vedea pachetul pentru instructiuni complete de utilizare. Este necesara o clatire pentru suprafetele in contact direct cu alimentele.

  • Cu bicarbonat;
  • Elimina mizeria, grasimea si murdaria in intreaga casa;
  • Lasa o prospetime intensa si o stralucire minunata;
  • Curata in apa rece, economisind energie.


Pentru ca dorim sa avem grija de tine, ca tu la randul tau sa ai grija de cei din jurul tau, asigura-te ca, igiena casei tale si curatarea hainelor sa fie facute mereu cu atentie. Astfel, le vei oferi o mai buna protectie familiei si celor dragi tie!
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data