Produse / Detergent vase PUR Lemon 750 ml

Detergent vase PUR Lemon 750 ml

8.50 RON
Adaugă la favorite    

Detergent de vase Pur Lemon, 750mlPur 5+ acum cu o formula imbunatatita, este mai eficient impotriva grasimii. Doar o sticla de Pur poate curata mii de vase. Este puternic impotriva grasimii, dizolvand-o rapid si fara efort. Pe langa eficienta impotriva mirosurilor neplacute, aceasta ofera stralucire si mai multa spuma.Bucurati-va de 5 beneficii intr-o singura sticla! Puternic impotriva grasimii si resturilor de mancare arsaNoua formula Pur 5+ dizolva grasimea rapid si fara efort, fara a fi nevoie de o spalare intensa. * comparativ cu formula anterioara Pur Parfum proaspat impotriva mirosurilor neplacuteBucurati-va de un parfum proaspat de fiecare data cand va spalati vasele.Pe langa eficienta impotriva mirosurilor neplacute, aceasta ofera stralucire si mai multa spuma.Pur 5+ este disponibil in variantele: Lamaie, Mar, Smochine si Rodie, Portocale si Fructul Pasiunii. Recipient din 100% plastic reciclat.Intrebari frecventeCum imi clatesc corect vasele?Clatiti mai intai paharele, canile si tacamurile si mai apoi vasele cu un grand mai mare de murdarie. Daca spalati vasele si cratitele la sfarsit, puteti folosi apa de clatire mai mult timp.Trebuie sa port manusi cand spal vasele cu Pur?In general, toate produsele de spalat vase de la Pur sunt ideale pentru spalarea si clatirea fara manusi. Daca aveti pielea foarte sensibila, va recomandam sa folositi Pur Balsam care degreseaza puternic vasele si are grija si de mainile dumneavoastra.Ce tip de materiale pot spala cu Pur?Pur poate fi folosit pe orice tip de material. Fie ca este sticla, portelan, plastic, otel inoxidabil sau argintarie. Pur ofera vaselor o stralucire intensa.

Categorii: Detergent vase

Detergent de vase Pur Lemon, 750ml

Pur 5+ acum cu o formula imbunatatita, este mai eficient impotriva grasimii. Doar o sticla de Pur poate curata mii de vase. Este puternic impotriva grasimii, dizolvand-o rapid si fara efort. Pe langa eficienta impotriva mirosurilor neplacute, aceasta ofera stralucire si mai multa spuma.

Bucurati-va de 5 beneficii intr-o singura sticla!

Puternic impotriva grasimii si resturilor de mancare arsa

Noua formula Pur 5+ dizolva grasimea rapid si fara efort, fara a fi nevoie de o spalare intensa.

* comparativ cu formula anterioara Pur

Parfum proaspat impotriva mirosurilor neplacute

Bucurati-va de un parfum proaspat de fiecare data cand va spalati vasele.

Pe langa eficienta impotriva mirosurilor neplacute, aceasta ofera stralucire si mai multa spuma.

Pur 5+ este disponibil in variantele: Lamaie, Mar, Smochine si Rodie, Portocale si Fructul Pasiunii.

Recipient din 100% plastic reciclat.

Intrebari frecvente

  • Cum imi clatesc corect vasele?

Clatiti mai intai paharele, canile si tacamurile si mai apoi vasele cu un grand mai mare de murdarie. Daca spalati vasele si cratitele la sfarsit, puteti folosi apa de clatire mai mult timp.

  • Trebuie sa port manusi cand spal vasele cu Pur?

In general, toate produsele de spalat vase de la Pur sunt ideale pentru spalarea si clatirea fara manusi. Daca aveti pielea foarte sensibila, va recomandam sa folositi Pur Balsam care degreseaza puternic vasele si are grija si de mainile dumneavoastra.

  • Ce tip de materiale pot spala cu Pur?

Pur poate fi folosit pe orice tip de material. Fie ca este sticla, portelan, plastic, otel inoxidabil sau argintarie. Pur ofera vaselor o stralucire intensa.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data