Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Înapoi

Incontinenta fecala

EGOSAN - 2023-06-30

Există diferite tipuri de scutece pentru adulți pentru gestionarea incontinenței fecale. Preferințele persoanelor variază, iar nu există un scutec perfect pentru toată lumea.

Scutecele de adulți pentru incontinență fecală au, de asemenea, o captușeală rezistentă la umezeală, care ajută la menținerea uscată a hainelor și a lenjeriei de pat.

Acestea sunt disponibile în diferite mărimi și grade de absorbție, așa că este important să alegeți scutecul potrivit pentru nevoile dvs.

Scutecele de adulți pentru incontinență fecală pot fi costisitoare, de aceea unele persoane preferă să utilizeze scutece lavabile în locul lor.

În cazul diareei, este necesar să schimbați scutecele mai des. În această situație, există câteva soluții:

  1. Utilizați scutece cu absorbție minimă (6 sau 7 picături, de exemplu marca Egosan), astfel încât să nu implice costuri ridicate.https://babo.ro/scutece-adult-egosan-large-plus-6pic-cal-i-30buc-4x30_131184 ,https://babo.ro/scutece-adulti-egosan-medium-extra-2picaturi-30buc_131171,https://babo.ro/scutece-adulti-egosan-large-extra-2picaturi-30-buc_286189

  2. Folosiți absorbante care sunt atașate în scutece și se schimbă doar absorbantul https://babo.ro/absorbant-rectangular-fara-bariera-egosan-extra-2pic-30-buc_298422

  3. , sau utilizați absorbante cu formă anatomică https://babo.ro/absorbant-anatomic-egosan-extra-2-picaturi-30buc_285236 și tip chilot (lavabil) numit chilot rețea ( le gasiti in marimile Small, Medium, Large, Xlarge, XXLArge ) https://babo.ro/chiloti-postnatali-de-unica-folosinta-marimea-l-3-bucpachet_130663. Aceste opțiuni pot fi mai practice și economice, deoarece nu este nevoie să schimbați întregul scutec de fiecare dată.

Este important să alegeți varianta care vi se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoile și preferințele dvs.

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare