Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Înapoi

Noaptea pentru un bolnav imobilizat la pat

EGOSAN - 2023-06-30

Clienții preferă scutecele cu absorbție mare pentru perioada de noapte. Acestea sunt special concepute pentru a face față provocărilor nocturne ale incontinenței și pot oferi discreție și liniște celor care le poartă. Scutecele cu absorbtie : 8 au absorbtie medie, 9 buna, 10 foarte buna, 11 extraodrinar de buna

Scutecele de noapte pentru adulți sunt disponibile acum pe piață și pot fi purtate pe durata întregii nopți. Ele vin într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi majorității tipurilor de corp.

Aceste produse sunt fabricate din materiale absorbante care vă ajută să rămâneți uscat și confortabil pe parcursul întregii nopți.

Majoritatea scutecelor de noapte ieftine sunt prevăzute cu o captuseală rezistentă la scurgeri, ceea ce ajută la protejarea lenjeriei de pat și a hainelor de eventuale incidente.

Scutecele de noapte pentru adulți vin într-o varietate de stiluri și absorbții, astfel încât să puteți găsi modelul perfect pentru nevoile dumneavoastră.

Dacă căutați un scutec de noapte care să vă mențină uscat pe durata întregii nopți, alegeți unul cu o absorbție ridicată. Unele modele au o absorbție de până la 12 ore, ceea ce este mai mult decât suficient pentru a trece peste noapte.

Asigurați-vă că alegeți un scutec care se potrivește perfect și care nu prezintă scurgeri, și schimbați-l imediat ce simțiți umezeala.

Dacă doriți o opțiune mai puțin costisitoare, luați în considerare utilizarea lenjeriei de pat de unica folosință sau a absorbantelor în locul scutecelor pentru adulți ieftine.

https://babo.ro/coperta-pat-aleze-cearceaf-egosan-80x180cm-cali-30bucpac_276635

https://babo.ro/absorbant-anatomic-egosan-maxi-4-picaturi-30buc-calitatea-i_300991

 

Scutecele de unica folosință, în general, sunt mai scumpe, dar mai ușor de utilizat, în timp ce absorbantele poate sa nu faca fata pentru cauza, ca bolnavul se misca mult.

Este important să găsiți tipul potrivit de scutec pentru propriile nevoi, astfel încât să vă simțiți confortabil și încrezători în utilizarea lor.

https://babo.ro/scutece-adult-egosan-medium-ultra-10pic-15buc-4x15_305198

https://babo.ro/scutece-adult-egosan-large-ultra-10pic-15buc_305201

https://babo.ro/scutece-adult-egosan-xdry-large-11pic-100-150-cm-70kg-8buc_304639

https://babo.ro/scutece-adult-egosan-xdry-x-large-11pic-110-165-cm-90kg-8-buc_304640

 

 

0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare