Produse / Expert Wipes hartie igienica umede 42 buc

Expert Wipes hartie igienica umede 42 buc

10.02 RON

Hârtie igienică umedă Expert Wipes este impregnată cu o lotiune proaspătă pentru o îngrijire eficientă si o igienă perfectă. Reprezintă o alternativă practică si delicată la spălarea cu apă si săpun. Materialul este 100% biodegradabil. Nu contine alcool. Recomandat pentru întreaga familie. După utilizare se poate arunca în vasul de toaletă. Utilizare: dezlipiti usor sigiliul pentru a scoate servetelul. Închideti cu atentie după fiecare utilizare pentru a mentine nivelul noptim de umiditate. Numai pentru uz extern! Ingrediente: Aqua, Panthenol, Sodium Lauroyl Sarcosinate,Glycerin, Calendula, Officinalis, Flower Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexlglycerin. Compozitie servetel: 20% Vâscoză, 80% Celuloză. Depozitare: A se feri de razele soarelui sau de căldură. A se păstra la temperatura camerei. (Extract de gălbenele, Panthenol, Testat dermatologic, Fibre naturale, Hârtie dispersabilă)

Hârtie igienică umedă Expert Wipes este impregnată cu o lotiune proaspătă pentru o îngrijire eficientă si o igienă perfectă. Reprezintă o alternativă practică si delicată la spălarea cu apă si săpun. Materialul este 100% biodegradabil. Nu contine alcool.

Recomandat pentru întreaga familie. După utilizare se poate arunca în vasul de toaletă.

Utilizare: dezlipiti usor sigiliul pentru a scoate servetelul. Închideti cu atentie după fiecare utilizare pentru a mentine nivelul noptim de umiditate. Numai pentru uz extern!

Ingrediente: Aqua, Panthenol, Sodium Lauroyl Sarcosinate,Glycerin, Calendula, Officinalis, Flower Extract, Phenoxyethanol, Parfum, Ethylhexlglycerin. Compozitie servetel: 20% Vâscoză, 80% Celuloză.

Depozitare: A se feri de razele soarelui sau de căldură. A se păstra la temperatura camerei. (Extract de gălbenele, Panthenol, Testat dermatologic, Fibre naturale, Hârtie dispersabilă)
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data