Produse / Expert Wipes Servetele dezinfectante pentru suprafete 20 buc

Expert Wipes Servetele dezinfectante pentru suprafete 20 buc

7.52 RON

Șervetelele umede dezinfectante Expert Wipes contin o solutie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru orice tip de suprafată, inclusiv pentru suprafetele delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu bază alcoolică.Este o solutie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafetelor, scaunelor de tratament, suprafetelor unitătilor dentare, pieselor de mână (turbină, contra unghi, piesă dreaptă), brate de sustinere a lămpilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru.Solutia are proprietăti detergente, dezinfectante si dezodorizante, fără aldehide, cu spectru larg de actiune bactericidă, creat în functie de reglementările normelor europene privind dezinfectia.Substantele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.Mod de utilizare: stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectată în asa fel încât suprafata să rămână umedă. Se lasă să actioneze timp de 5 minute. Se folosesc atâtea servetele cât este nevoie. Nu necesită clătire.Precautii de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de către personal calificat, cu cunoasterea normelor de sigurantă în domeniu. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare si la loc uscat.Este indicat a se evita contactul servetelelor umede Expert Wipes cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alti detergenti, în special cei anionici. Eventualele diferente minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale si nu afectează calitatea produsului.

Șervetelele umede dezinfectante Expert Wipes contin o solutie dezinfectantă, fără alcool, gata de folosire, recomandată pentru orice tip de suprafată, inclusiv pentru suprafetele delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu bază alcoolică.

Este o solutie ideală pentru dezinfectarea rapidă, cu efect maxim asupra suprafetelor, scaunelor de tratament, suprafetelor unitătilor dentare, pieselor de mână (turbină, contra unghi, piesă dreaptă), brate de sustinere a lămpilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru.

Solutia are proprietăti detergente, dezinfectante si dezodorizante, fără aldehide, cu spectru larg de actiune bactericidă, creat în functie de reglementările normelor europene privind dezinfectia.

Substantele active sunt sărurile cuaternare de amoniu.

Mod de utilizare: stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectată în asa fel încât suprafata să rămână umedă. Se lasă să actioneze timp de 5 minute. Se folosesc atâtea servetele cât este nevoie. Nu necesită clătire.

Precautii de utilizare: Acest produs este destinat pentru uz profesional si se va folosi de către personal calificat, cu cunoasterea normelor de sigurantă în domeniu. Se recomandă a fi utilizat în încăperi bine aerisite si ventilate. Produsul va fi păstrat închis în ambalajul original, la răcoare si la loc uscat.

Este indicat a se evita contactul servetelelor umede Expert Wipes cu alte produse cu activitate biocidă sau cu alti detergenti, în special cei anionici. Eventualele diferente minore de miros sunt datorate parfumurilor naturale si nu afectează calitatea produsului.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data