Produse / FINISH TABLETE 110 BUC Lemon

FINISH TABLETE 110 BUC Lemon

70.88 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 7 produse în stoc.
Adaugă la favorite    

Detergent de vase pentru masina de spalat Powerball Classic 110 tableteCuratare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Powerball Classic face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta, pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare.Descoperiti gama noastra de produse pentru rezultate optime la curatare:- Curatare puternica;- Actiune de pre-inmuiere;- Indeparteaza petele de ceai;- Functie de sare;- Functie de clatire;- Dizolvarea grasimilor;- Actiune la temperatura scazuta;- Protectia filtrului;- Protejeaza masina impotriva depunerilor de calcar;- Protejeaza paharele.Instructiuni utilizare:Manipulati NUMAI cu mainile uscate.Pentru cele mai bune rezultate plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru instructiuni. Pentru cele mai bune rezultate in cicluri scurte, puneti tableta Powerball Classic pe podeaua masinii de spalat vase, langa filtru. Resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare. Pastrati departe de caldura si de umiditate.Finish Solutie de Clatire este recomandata pentru cele mai bune rezultate de uscare. Adecvat pentru fose septice.Functia inclusa pentru sare este eficienta in apa cu duritate mica/medie si in apa cu duritate pana la 26ºe (21°dH). Daca apa folosita este foarte dura, folositi Finish Sare speciala. Pentru rezultate optime, a se folosi cu programe la 50/55 °C sau programe automate.- nu desigilati tableta;- nu o plasati in cosul pentru tacamuri;- camera de dozare nu trebuie sa fie umeda;- puneti tableta in camera de dozare;- resigilati pachetul dupa utilizare;Informatii de siguranta:Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta.

Categorii: Detergent vase

Detergent de vase pentru masina de spalat Powerball Classic 110 tablete

Curatare puternica de fiecare data. Elimina chiar si resturile vechi. Powerball Classic face fata sarcinilor dificile. Finish PowerBall activeaza puternic tableta, pentru a elimina chiar si resturile vechi, oferindu-va o curatare optima, chiar si din prima incercare.

Descoperiti gama noastra de produse pentru rezultate optime la curatare:
- Curatare puternica;
- Actiune de pre-inmuiere;
- Indeparteaza petele de ceai;
- Functie de sare;
- Functie de clatire;
- Dizolvarea grasimilor;
- Actiune la temperatura scazuta;
- Protectia filtrului;
- Protejeaza masina impotriva depunerilor de calcar;
- Protejeaza paharele.

Instructiuni utilizare:

Manipulati NUMAI cu mainile uscate.
Pentru cele mai bune rezultate plasati tableta in dozatorul uscat. Nu desfaceti tableta. Daca tableta nu se potriveste, consultati producatorul masinii de spalat vase sau manualul pentru instructiuni. Pentru cele mai bune rezultate in cicluri scurte, puneti tableta Powerball Classic pe podeaua masinii de spalat vase, langa filtru. Resigilati intotdeauna pachetul dupa utilizare. Pastrati departe de caldura si de umiditate.

Finish Solutie de Clatire este recomandata pentru cele mai bune rezultate de uscare. Adecvat pentru fose septice.

Functia inclusa pentru sare este eficienta in apa cu duritate mica/medie si in apa cu duritate pana la 26ºe (21°dH). Daca apa folosita este foarte dura, folositi Finish Sare speciala. Pentru rezultate optime, a se folosi cu programe la 50/55 °C sau programe automate.

- nu desigilati tableta;
- nu o plasati in cosul pentru tacamuri;
- camera de dozare nu trebuie sa fie umeda;
- puneti tableta in camera de dozare;
- resigilati pachetul dupa utilizare;

Informatii de siguranta:

Provoaca o iritare grava a ochilor. A nu se lasa la indemana copiilor. Purtati echipament de protectie a ochilor/ echipament de protectie a fetei. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu atentie cu apa timp de mai multe minute. Scoateti lentilele de contact, daca este cazul si daca acest lucru se poate face cu usurinta. Continuati sa clatiti. Daca iritarea ochilor persista: Consultati medicul. Daca este necesara consultarea medicului, tineti la indemana recipientul sau eticheta produsului.

Nu inghititi produsul. Daca s-a intamplat acest lucru, consultati urgent un medic. Nu lasati la indemana copiilor. Evitati contactul cu ochii. Daca produsul ajunge in ochi, clatiti energic cu apa din abundenta.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data