RO 🇹🇩 Dragi clienți! Cu ocazia Zilei Tatălui, acum duminică, este valabil în luna iunie codul nostru de reducere, care oferă o reducere de 10% la produsele de pe babo.ro! La comanda introduceti codul:TATA10 în fila de comentarii! 😉 HU 🇭🇺 Kedves Vásárlók! A most vasárnapi apák napja alkalmából Júniusban érvényes a kedvezményes kódunk, amely 10% kedvezményt biztosít a termékekre a babo.ro-n! Rendeléskor írd be TATA10 kódot a megjegyzés fülbe! 😉 -
Produse / Gel de dus Baba cu Musetel 400 ml

Gel de dus Baba cu Musetel 400 ml

16.30 RON
(-15%)
13.855 RON

Stoc epuizat

Adaugă la favorite    

Baby Gel de duș pentru femei cu miere de mușețelÎngrijirea este esența Gelului de duș Baby Mușețel și Miere, putem avea grijă de noi și de întreaga familie cu parfumul său delicat, în fiecare zi.Îngrijirea este esența Gelului de duș Baby Mușețel și Miere, putem avea grijă de noi și de întreaga familie cu parfumul său delicat, în fiecare zi.Caracteristici:Gel de duș cu parfum de mușețel și miere.Brandul oferă îngrijire blândă pentru întreaga familie încă din anii 1920.Putem avea grijă de noi și de întreaga familie.Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.Mușețelul și mierea sunt de fapt simboluri ale iubirii protectoare, care amintesc de mama și bunica noastră datorită „compresiei de mușețel” și „ceaiului de miere”.

Brand: Baba

Baby Gel de duș pentru femei cu miere de mușețel

Îngrijirea este esența Gelului de duș Baby Mușețel și Miere, putem avea grijă de noi și de întreaga familie cu parfumul său delicat, în fiecare zi.

Îngrijirea este esența Gelului de duș Baby Mușețel și Miere, putem avea grijă de noi și de întreaga familie cu parfumul său delicat, în fiecare zi.

Caracteristici:

  • Gel de duș cu parfum de mușețel și miere.
  • Brandul oferă îngrijire blândă pentru întreaga familie încă din anii 1920.
  • Putem avea grijă de noi și de întreaga familie.
  • Potrivit pentru utilizarea de zi cu zi.
  • Mușețelul și mierea sunt de fapt simboluri ale iubirii protectoare, care amintesc de mama și bunica noastră datorită „compresiei de mușețel” și „ceaiului de miere”.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data