Produse / Gel de dus & baie femei BIONSEN Cherry Blossom 750ml

Gel de dus & baie femei BIONSEN Cherry Blossom 750ml

15.30 RON

HIDRATARE cu EXTRACT DE FLOARE DE CIRES care iti lasa pielea moale si catifelata datorita ingredientelor sale emoliente si echilibrului PH-ului.Bionsen Skin Protection crema de baie si dus cu Minerale Active SPA extract de Floare de Cires hidrateaza pielea si o lasa moale si tonifiata. Curata si revitalizeaza pielea in timp ce respecta PH-ul natural. Fara parabeni. Complexul Bio-mineral Bionsen ajuta la reintegrarea elementelor naturale esentiale pentru echilibrul pielii, protejand-o de stresul zilnic. Brand: Bionsen Forma/Textura: Gel Pentru: Femei Tip produs: Gel de dus Tip: Clasic Proprietati: Fara parabeni Zona corporala: Corp Aroma: Cirese Tip piele: Normala Cantitate: 750 ml

HIDRATARE cu EXTRACT DE FLOARE DE CIRES care iti lasa pielea moale si catifelata datorita ingredientelor sale emoliente si echilibrului PH-ului.
Bionsen Skin Protection crema de baie si dus cu Minerale Active SPA extract de Floare de Cires hidrateaza pielea si o lasa moale si tonifiata. Curata si revitalizeaza pielea in timp ce respecta PH-ul natural. Fara parabeni. Complexul Bio-mineral Bionsen ajuta la reintegrarea elementelor naturale esentiale pentru echilibrul pielii, protejand-o de stresul zilnic.


Brand: Bionsen
Forma/Textura: Gel
Pentru: Femei
Tip produs: Gel de dus
Tip: Clasic
Proprietati: Fara parabeni
Zona corporala: Corp
Aroma: Cirese
Tip piele: Normala
Cantitate: 750 mlCoşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data