Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Gel de dus Lorin Beauty pt.femei

7.28 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

O familie de parfumuri concepute pentru doamne.

Iritația poate apărea atunci când pielea noastră se usucă. Merită să preveniți acest lucru cu preparate care conțin glicerină. Descoperă experiența naturală în timp ce faci baie! Îți facem pielea moale și mătăsoasă cu gelurile noastre de duș reînnoite! Extractul natural de glicerina contribuie la hidratarea corpului si la regenerarea pielii. Produsul nostru prietenos cu pielea este recomandat pentru utilizare zilnică în cinci arome. Sensitiva pentru pielea sensibila.
O familie de parfumuri concepute pentru doamne. Iritația poate apărea atunci când pielea noastră se usucă. Merită să preveniți acest lucru cu preparate care conțin glicerină. Descoperă experiența naturală în timp ce faci baie! Îți facem pielea moale și mătăsoasă cu gelurile noastre de duș reînnoite! Extractul natural de glicerina contribuie la hidratarea corpului si la regenerarea pielii. Produsul nostru prietenos cu pielea este recomandat pentru utilizare zilnică în cinci arome. Sensitiva pentru pielea sensibila.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare