Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Gerpostar Asevi Dezinfectant 720ml Pulverizator

17.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Daca iti speli hainele la 30-40ºC, nu inseamna ca elimini germenii, bacteriile, virusurile. Folosind igienizantul textil, ai numeroase avantaje:

  • Previi inmultirea acarienilor, bacteriilor si germenilor
  • Reduci riscul de a contracta posibile infectii, alergii, virusuri
  • Elimini eficient mirosurile neplacute cauzate de bacterii
  • Masina ta de spalat iti va multumi, caci astfel ii cureti tamburul de microorganisme

Igienizantul ofera o igienizare completa a rufelor, eliminand mirosurile neplacute si conferindu-le prospetime de durata!

Nu contine lesie, ceea ce inseamna ca poate fi folosit atat pe rufe albe, cat si colorate. Practic, este ideal pentru toate tipurile de haine!

Nu pateaza, nu decoloreaza si este delicat cu tesaturile.

Se poate folosi cu sau fara balsamul obisnuit.

Este compatibil cu orice tip de detergent si ciclu de spalare.

E eficace si in apa rece.

MOD INTREBUINTARE

*In masina de spalat adauga 80 ml (4 dopuri), mai exact in compartimentul pentru balsam.

Adauga detergentul si continua procesul de spalare obisnuit.

*La spalarea manuala adauga 20 ml (1 dop) in 4L de apa si lasa intai sa actioneze timp de 15 min. Apoi spala de mana si clateste cu multa apa.Daca iti speli hainele la 30-40ºC, nu inseamna ca elimini germenii, bacteriile, virusurile. Folosind igienizantul textil, ai numeroase avantaje: Previi inmultirea acarienilor, bacteriilor si germenilor Reduci riscul de a contracta posibile infectii, alergii, virusuri Elimini eficient mirosurile neplacute cauzate de bacterii Masina ta de spalat iti va multumi, caci astfel ii cureti tamburul de microorganisme Igienizantul ofera o igienizare completa a rufelor, eliminand mirosurile neplacute si conferindu-le prospetime de durata! Nu contine lesie, ceea ce inseamna ca poate fi folosit atat pe rufe albe, cat si colorate. Practic, este ideal pentru toate tipurile de haine! Nu pateaza, nu decoloreaza si este delicat cu tesaturile. Se poate folosi cu sau fara balsamul obisnuit. Este compatibil cu orice tip de detergent si ciclu de spalare. E eficace si in apa rece. MOD INTREBUINTARE *In masina de spalat adauga 80 ml (4 dopuri), mai exact in compartimentul pentru balsam. Adauga detergentul si continua procesul de spalare obisnuit. *La spalarea manuala adauga 20 ml (1 dop) in 4L de apa si lasa intai sa actioneze timp de 15 min. Apoi spala de mana si clateste cu multa apa.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare