Produse / HARTMANN MOLICARE SKIN SPUMA PENTRU BUC CURATAREA PIELII 400ML

HARTMANN MOLICARE SKIN SPUMA PENTRU BUC CURATAREA PIELII 400ML

29.00 RON

IndicatiiPielea, ca și bariera de protecție a organismului, intră în contact direct cu mediul exterior și, implicit, cu factori de risc.Afecțiunile dermatologice ale persoanelor cu incontinență au drept cauza principală contactul cu substanțele agresive din urină și materii fecale, care duc la degradarea tegumentului și la apariția complicațiilor. În aceste condiții, pielea afectată, traumatizată și sensibilă, necesită îngrijire constantă pentru a se menține sănătoasă.Produsul este recomandat persoanelor cu incontinență și celor imobilizate la pat.Spuma curăță și îngrijește pielea prin conținutul de substanțe uleioase și creatină.Mod de utilizarePrin conținutul bogat în amoniac și enzime digestive, urina și materiile fecale atacă structura de rezistență a pielii și provoacă iritații, fisuri tegumentare sau infecții. Din acest motiv, schimbul fiecărui scutec trebuie însoțit de o toaletă riguroasă a zonei genitale.In cazul pacienților imobilizați la pat - care nu pot fi deplasați la baie pentru dus, spumă de curățare Menalind este o alternativă eficientă și comodă, nefiind nevoie de apă. Spuma poate fi utilizată atât pentru igienizare zonei genitale, cât și pentru zona gâtului, axilă, etc.Spuma se aplică direct pe piele, lăsând-o să acționeze timp de 30 de secunde, apoi se curăță zona, folosind un prosop cu textura moale.Spuma este neutră din punct de vedere al PH-ului iar prin conținutul bogat în creatină, ajută la refacerea mecanismelor defensive ale pielii.

Indicatii

Pielea, ca și bariera de protecție a organismului, intră în contact direct cu mediul exterior și, implicit, cu factori de risc.

Afecțiunile dermatologice ale persoanelor cu incontinență au drept cauza principală contactul cu substanțele agresive din urină și materii fecale, care duc la degradarea tegumentului și la apariția complicațiilor. În aceste condiții, pielea afectată, traumatizată și sensibilă, necesită îngrijire constantă pentru a se menține sănătoasă.

Produsul este recomandat persoanelor cu incontinență și celor imobilizate la pat.
Spuma curăță și îngrijește pielea prin conținutul de substanțe uleioase și creatină.

Mod de utilizare

Prin conținutul bogat în amoniac și enzime digestive, urina și materiile fecale atacă structura de rezistență a pielii și provoacă iritații, fisuri tegumentare sau infecții. Din acest motiv, schimbul fiecărui scutec trebuie însoțit de o toaletă riguroasă a zonei genitale.

In cazul pacienților imobilizați la pat - care nu pot fi deplasați la baie pentru dus, spumă de curățare Menalind este o alternativă eficientă și comodă, nefiind nevoie de apă. Spuma poate fi utilizată atât pentru igienizare zonei genitale, cât și pentru zona gâtului, axilă, etc.
Spuma se aplică direct pe piele, lăsând-o să acționeze timp de 30 de secunde, apoi se curăță zona, folosind un prosop cu textura moale.
Spuma este neutră din punct de vedere al PH-ului iar prin conținutul bogat în creatină, ajută la refacerea mecanismelor defensive ale pielii.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data