Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Husa impermeabila, cu elastic la colturi 60x120 cm bumbac si cauciucat VAGANZA

33.99 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Protectie impermeabila pentru saltea 60 x 120 cm

Protectia impermeabila te ajuta sa protejezi salteaua de accidentele nedorite ale bebelusului tau atat pe timpul noptii cat si la somnul din timpul zilei. Aceasta confera saltelei o utilizare durabila, previne umezeala si pastreaza curatenia.

Protectia este confectionata din frotir pe o parte – 100% Bumbac, iar pe partea inferioara polyester (material impermeabil).

Este prevazuta cu elastic la colturi pentru a sta intinsa perfect pe saltea.

Dimensiune: potrivita pentru saltea 60 x 120 cm h 8-15 cm.

Intretinere:

· Se poate spala in masina de spalat la temp de 400 C,

· Se poate stoarce in masina de spalat, la max 700 rpm,

· Se poate calca (temperatura medie) pe partea frotirata.Protectie impermeabila pentru saltea 60 x 120 cmProtectia impermeabila te ajuta sa protejezi salteaua de accidentele nedorite ale bebelusului tau atat pe timpul noptii cat si la somnul din timpul zilei. Aceasta confera saltelei o utilizare durabila, previne umezeala si pastreaza curatenia.Protectia este confectionata din frotir pe o parte – 100% Bumbac, iar pe partea inferioara polyester (material impermeabil).Este prevazuta cu elastic la colturi pentru a sta intinsa perfect pe saltea.Dimensiune: potrivita pentru saltea 60 x 120 cm h 8-15 cm.Intretinere:· Se poate spala in masina de spalat la temp de 400 C,· Se poate stoarce in masina de spalat, la max 700 rpm,· Se poate calca (temperatura medie) pe partea frotirata.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare