Produse / Husa impermeabila, cu elastic la colturi 80X160 cm bumbac si cauciucat VAGANZA

Husa impermeabila, cu elastic la colturi 80X160 cm bumbac si cauciucat VAGANZA

53.90 RON

Cearsafurile impermeabile confera saltelei o utilizare durabila, deoarece ofera protectie impotriva varsarii lichidelor ce ar deteriora saltelele.Cearsaful e fabricat dintr-un material special, pe o parte bumbac 100% frotirat cu absorbtie rapida, moale si confortabil, iar pe partea inferioara cauciuc impermeabil ce ofera protectie saltelei. Pentru a sta intins perfect pe saltele, cearsaful are elastic roata si intra sub saltea pana la 5-15 cm in functie de grosimea acesteia. A fost calculat si cusut pentru o grosime de pana la 25 cm.Dimensiunea cearsafului e de 80 x 160 cm din impermeabil si 40 cm pe fiecare parte din bumbac ce respira.Cearsaful se spala in masina de spalat la 40 grade.Producator Deseda Romania - Cusute cu mult drag !

Cearsafurile impermeabile confera saltelei o utilizare durabila, deoarece ofera protectie impotriva varsarii lichidelor ce ar deteriora saltelele.

Cearsaful e fabricat dintr-un material special, pe o parte bumbac 100% frotirat cu absorbtie rapida, moale si confortabil, iar pe partea inferioara cauciuc impermeabil ce ofera protectie saltelei.

Pentru a sta intins perfect pe saltele, cearsaful are elastic roata si intra sub saltea pana la 5-15 cm in functie de grosimea acesteia. A fost calculat si cusut pentru o grosime de pana la 25 cm.

Dimensiunea cearsafului e de 80 x 160 cm din impermeabil si 40 cm pe fiecare parte din bumbac ce respira.

Cearsaful se spala in masina de spalat la 40 grade.

Producator Deseda Romania - Cusute cu mult drag !
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data