Produse / Husa impermeabila, cu elastic la colturi 80X160 cm bumbac si cauciucat VAGANZA

Husa impermeabila, cu elastic la colturi 80X160 cm bumbac si cauciucat VAGANZA

53.90 RON
Adaugă la favorite    

Cearsafurile impermeabile confera saltelei o utilizare durabila, deoarece ofera protectie impotriva varsarii lichidelor ce ar deteriora saltelele.Cearsaful e fabricat dintr-un material special, pe o parte bumbac 100% frotirat cu absorbtie rapida, moale si confortabil, iar pe partea inferioara cauciuc impermeabil ce ofera protectie saltelei. Pentru a sta intins perfect pe saltele, cearsaful are elastic roata si intra sub saltea pana la 5-15 cm in functie de grosimea acesteia. A fost calculat si cusut pentru o grosime de pana la 25 cm.Dimensiunea cearsafului e de 80 x 160 cm din impermeabil si 40 cm pe fiecare parte din bumbac ce respira.Cearsaful se spala in masina de spalat la 40 grade.Producator Deseda Romania - Cusute cu mult drag !

Cearsafurile impermeabile confera saltelei o utilizare durabila, deoarece ofera protectie impotriva varsarii lichidelor ce ar deteriora saltelele.

Cearsaful e fabricat dintr-un material special, pe o parte bumbac 100% frotirat cu absorbtie rapida, moale si confortabil, iar pe partea inferioara cauciuc impermeabil ce ofera protectie saltelei.

Pentru a sta intins perfect pe saltele, cearsaful are elastic roata si intra sub saltea pana la 5-15 cm in functie de grosimea acesteia. A fost calculat si cusut pentru o grosime de pana la 25 cm.

Dimensiunea cearsafului e de 80 x 160 cm din impermeabil si 40 cm pe fiecare parte din bumbac ce respira.

Cearsaful se spala in masina de spalat la 40 grade.

Producator Deseda Romania - Cusute cu mult drag !
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data