Produse / Lapte praf NAN 1 Comfortis de la nastere 800 g

Lapte praf NAN 1 Comfortis de la nastere 800 g

63.20 RON

Este important sa acorzi atentie confortului digestiv al puiului tau inca de la nastere. Fericirea burticii micutului tau influenteaza atat bunastarea sa, cat si pe cea a intregii familii.NAN COMFORTIS® 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.Expertii nostri au dezvoltat NAN COMFORTIS® 1 inspirat din 60 de ani de cercetari in domeniul laptelui matern, rezultand o formula unica:OPTIPRO® este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor in functie de varsta, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.L. reuteri*** sunt culturi similare cu cele care se gasesc ‚in laptele matern.Cu fibre delicate - FOS/GOS.Conƒtine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127), acum in cantitate dubla fata de reteta anterioara. Numai lactoza - este unicul glucid din NAN COMFORTIS® 1.

Categorii: Totul pentru copii

Este important sa acorzi atentie confortului digestiv al puiului tau inca de la nastere. Fericirea burticii micutului tau influenteaza atat bunastarea sa, cat si pe cea a intregii familii.
NAN COMFORTIS® 1 este un lapte de inceput pentru sugarii sanatosi care poate fi folosit de la nastere, atunci cand acestia nu pot fi alaptati.

Expertii nostri au dezvoltat NAN COMFORTIS® 1 inspirat din 60 de ani de cercetari in domeniul laptelui matern, rezultand o formula unica:

OPTIPRO® este o tehnologie speciala pentru optimizarea proteinelor in functie de varsta, atat din punct de vedere calitativ, cat si cantitativ.

L. reuteri*** sunt culturi similare cu cele care se gasesc ‚in laptele matern.

Cu fibre delicate - FOS/GOS.

Conƒtine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Regulamentul Delegat 2016/127), acum in cantitate dubla fata de reteta anterioara. Numai lactoza - este unicul glucid din NAN COMFORTIS® 1.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data