Produse / Lapte praf Nutricia Aptamil 1,800 g, 0-6 luni

Lapte praf Nutricia Aptamil 1,800 g, 0-6 luni

64.41 RON

MIXUL NOSTRU UNICDE INGREDIENTEDe peste 40 de ani, la Nutricia cercetam laptele matern pentru a intelege nevoile nutritionale ale bebelusului tau. Astfel, am dezvoltat formula noastra patentata de lapte de inceput, Aptamil 1® cu Pronutra®-ADVANCE.DE CE SA ALEGI LAPTELE PRAF APTAMIL?Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Cand alaptarea nu este posibila, cel mic are nevoie de o formula de lapte care sa-i asigure nutrientii importanti pentru o dezvoltare normala.NU TOATE FORMULELE DE LAPTE SUNT LA FELAptamil 1 lapte de inceput contine mixul nostru unic de ingrediente.MIXUL NOSTRU UNICFormula de lapte completa nutritional pana la varsta de 6luniConține DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceputSingura formula ce combina mixul nostru unic de ingrediente cu procesul nostru avansat de dezvoltare a laptelui de inceputAPTAMIL 1 IN AMBALAJ PRACTIC SI IGIENIC EAZYPACKDubla sigilare pentru a pastra pudra intacta.Deschidere usoara cu o singura mana.Nivelator de pudra in interiorul cutiei pentru o dozare corecta.Compartiment pentru lingurita special creat in interiorul capacului.Inchidere cu un singur „CLICK” pana la urmatoarea utilizare.

MIXUL NOSTRU UNICDE INGREDIENTE

De peste 40 de ani, la Nutricia cercetam laptele matern pentru a intelege nevoile nutritionale ale bebelusului tau. Astfel, am dezvoltat formula noastra patentata de lapte de inceput, Aptamil 1® cu Pronutra®-ADVANCE.

DE CE SA ALEGI LAPTELE PRAF APTAMIL?

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Cand alaptarea nu este posibila, cel mic are nevoie de o formula de lapte care sa-i asigure nutrientii importanti pentru o dezvoltare normala.

NU TOATE FORMULELE DE LAPTE SUNT LA FEL

Aptamil 1 lapte de inceput contine mixul nostru unic de ingrediente.

MIXUL NOSTRU UNIC

Formula de lapte completa nutritional pana la varsta de 6luni

Conține DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput

Singura formula ce combina mixul nostru unic de ingrediente cu procesul nostru avansat de dezvoltare a laptelui de inceput

APTAMIL 1 IN AMBALAJ PRACTIC SI IGIENIC EAZYPACK

  • Dubla sigilare pentru a pastra pudra intacta.
  • Deschidere usoara cu o singura mana.
  • Nivelator de pudra in interiorul cutiei pentru o dozare corecta.
  • Compartiment pentru lingurita special creat in interiorul capacului.
  • Inchidere cu un singur „CLICK” pana la urmatoarea utilizare.Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data