Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Manusi Semperguard Nitrile powder free Sapphire blue

22.00 RON

Stoc epuizat

Trimite-mi email când este disponibil     Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Descriere

Odată cu dezvoltarea albastrului cobalt semperguard®, Sempermed introduce o mănușă elegantă fără latex. Mănușa moale și ușoară combină o forță excelentă la rupere cu un confort excepțional de purtare. Albastrul cobalt semperguard® este potrivit în special pentru persoanele cu piele sensibilă și pentru cei care caută o culoare albastră distinctă. 

Beneficii

  • Simțul tactil îmbunătățit: materialul extrem de moale are ca rezultat confort ridicat la purtare și potrivire confortabilă.

  • Tactilitate splendidă. 

  • Materialul pentru mănuși este rezistent la sânge și alte fluide corporale și protejează împotriva bacteriilor, ciupercilor și virușilor, inclusiv SARS-CoV-2, hepatitei B și C și HIV.

semperguard® albastru cobalt este recomandat pentru următoarele domenii de aplicare:

  • Protectie Personala 
  • Laborator / Farmacie                        
  • Mâncare / Catering 
  • Curatenie / Igiena profesionala
  • Frumusețe / Artă corporală / Coafor
  • Consumator / RetailDescriere Odată cu dezvoltarea albastrului cobalt semperguard®, Sempermed introduce o mănușă elegantă fără latex. Mănușa moale și ușoară combină o forță excelentă la rupere cu un confort excepțional de purtare. Albastrul cobalt semperguard® este potrivit în special pentru persoanele cu piele sensibilă și pentru cei care caută o culoare albastră distinctă.  Beneficii Simțul tactil îmbunătățit: materialul extrem de moale are ca rezultat confort ridicat la purtare și potrivire confortabilă. Tactilitate splendidă.  Materialul pentru mănuși este rezistent la sânge și alte fluide corporale și protejează împotriva bacteriilor, ciupercilor și virușilor, inclusiv SARS-CoV-2, hepatitei B și C și HIV. semperguard® albastru cobalt este recomandat pentru următoarele domenii de aplicare: Protectie Personala  Laborator / Farmacie                         Mâncare / Catering  Curatenie / Igiena profesionala Frumusețe / Artă corporală / Coafor Consumator / Retail
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare