Produse / Mini-doza parfum de rufe, Kifra Biangel, 25 ml

Mini-doza parfum de rufe, Kifra Biangel, 25 ml

9.90 RON

Curat si intim, parfumul de rufe Biangel combina aroma florala de liliac cu o nota lemnoasa calda si uscata. Acest amestec este usor de apreciat datorita faptului ca este nepretentios si pur. Aroma lemnoasa adauga dimensiune bogatiei liliacului.Liliacul este considerat un tonic pentru sistemul nervos care bine dispune. Biangel este un parfum de rufe realistic, deloc dulce, care te cucereste cu o calitate proaspata si curata. Cu toate ca aroma lemnoasa este puternica, notele subtile de liliac creeaza un parfum de rufe magic, care te poarta pe taramuri de povesti.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Curat si intim, parfumul de rufe Biangel combina aroma florala de liliac cu o nota lemnoasa calda si uscata. Acest amestec este usor de apreciat datorita faptului ca este nepretentios si pur. Aroma lemnoasa adauga dimensiune bogatiei liliacului.

Liliacul este considerat un tonic pentru sistemul nervos care bine dispune. Biangel este un parfum de rufe realistic, deloc dulce, care te cucereste cu o calitate proaspata si curata. Cu toate ca aroma lemnoasa este puternica, notele subtile de liliac creeaza un parfum de rufe magic, care te poarta pe taramuri de povesti.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data