Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Caring 25 ml

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Caring 25 ml

9.90 RON

Caring are o aroma atat de delicioasa incat devine aproape comestibila, dulce. Notele subtile de salcam inspira speranta si reinnoire de primavara, cand ploile se opresc si soarele straluceste pe o lume complet noua. Florile de salcam sunt asociate cu onoare, inviere, nemurire si afectiune. Acest parfum de rufe este ca o raza dulce de soare.Copacul de salcam se gaseste peste tot in lume, mai ales in Australia. Are diverse radacini mitologice, jucand un rol important in culturile egiptene si iudeo-crestine, fiind folosit in medicina.Caring are o aroma bogata si intensa, cu un ton tamaiat si usor picant.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Caring are o aroma atat de delicioasa incat devine aproape comestibila, dulce. Notele subtile de salcam inspira speranta si reinnoire de primavara, cand ploile se opresc si soarele straluceste pe o lume complet noua. Florile de salcam sunt asociate cu onoare, inviere, nemurire si afectiune. Acest parfum de rufe este ca o raza dulce de soare.

Copacul de salcam se gaseste peste tot in lume, mai ales in Australia. Are diverse radacini mitologice, jucand un rol important in culturile egiptene si iudeo-crestine, fiind folosit in medicina.

Caring are o aroma bogata si intensa, cu un ton tamaiat si usor picant.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data