Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Fresh Forest 25 ml

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Fresh Forest 25 ml

9.90 RON

Produsul are miros de padure si arome fine de lemn si de frunze verzi, de cetina de brad combinata cu fragi. Este potrivit pentru tinutele de office atunci cand sunt purtate luni, dupa weekend.Parfumul concentrat Kifra se foloseste la limpezirea finala a rufelor. Dozaj: 2,5 ml (jumatate de capacel) diluat cu 50ml apa, pus in sectiunea pentru balsam a masinii de spalat (compartiment 3). Media clatirilor: 10 utilizari.Mirosul se pastreaza vreme indelungata in textura hainelor si improspateaza casa din momentul in care acestea sunt scoase din masina de spalat.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Produsul are miros de padure si arome fine de lemn si de frunze verzi, de cetina de brad combinata cu fragi. Este potrivit pentru tinutele de office atunci cand sunt purtate luni, dupa weekend.

Parfumul concentrat Kifra se foloseste la limpezirea finala a rufelor. Dozaj: 2,5 ml (jumatate de capacel) diluat cu 50ml apa, pus in sectiunea pentru balsam a masinii de spalat (compartiment 3). Media clatirilor: 10 utilizari.

Mirosul se pastreaza vreme indelungata in textura hainelor si improspateaza casa din momentul in care acestea sunt scoase din masina de spalat.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data