Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Fresh Forest 25 ml

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Fresh Forest 25 ml

9.90 RON

Minidoză Fresh ForestFresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.Fiecare zi cu Fresh Forest va fi ca un nou început, la fel ca prospețimea inspirată de izvoare limpezi. Aromele răcoroase și vibrante îți vor oferi senzații de prospețime naturală. Notele ce compun acest parfum sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și liniștitoare. Inspiră-te din natură cu ajutorul parfumului concentrat și de lungă durată Fresh Forest.Dacă îți plac notele naturale, te invităm să încerci și parfumul concentrat Fresh Caps.

Brand: Kifra

Minidoză Fresh Forest

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.

Fiecare zi cu Fresh Forest va fi ca un nou început, la fel ca prospețimea inspirată de izvoare limpezi. Aromele răcoroase și vibrante îți vor oferi senzații de prospețime naturală. Notele ce compun acest parfum sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și liniștitoare. Inspiră-te din natură cu ajutorul parfumului concentrat și de lungă durată Fresh Forest.

Dacă îți plac notele naturale, te invităm să încerci și parfumul concentrat Fresh Caps.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data