Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Magnolia 25 ml

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Magnolia 25 ml

9.90 RON

Parfumul de rufe Magnolia are o aroma de lamaie ceruita, cu note florale proaspete si luxuriante. Magnolia este un parfum foarte popular, o compozitie plina de flori, foarte intensa si aglomerata de note secundare.Magnoliile inflorite creeaza o priveliste spectaculoasa. Familia contine aproximativ 200 de specii distribuite in principal in doua regiuni, Asia si America. Floarea a fost numita dupa botanistul francez Pierre Magnol, omul din spatele actualului sistem de clasificare botanica. Magnolia este considerata una dintre cele mai vechi plante cu flori.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Parfumul de rufe Magnolia are o aroma de lamaie ceruita, cu note florale proaspete si luxuriante. Magnolia este un parfum foarte popular, o compozitie plina de flori, foarte intensa si aglomerata de note secundare.

Magnoliile inflorite creeaza o priveliste spectaculoasa. Familia contine aproximativ 200 de specii distribuite in principal in doua regiuni, Asia si America. Floarea a fost numita dupa botanistul francez Pierre Magnol, omul din spatele actualului sistem de clasificare botanica. Magnolia este considerata una dintre cele mai vechi plante cu flori.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data