Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Mango 25 m

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Mango 25 m

9.90 RON

Este un produs care se remarca prin dulceata miresmei sale. Improspateaza si parfumeaza delicat hainele imprimandu-le o adiere varatica.Parfumul concentrat Kifra se foloseste la limpezirea finala a rufelor. Dozaj: 2,5 ml (jumatate de capacel) diluat cu 50ml apa, pus in sectiunea pentru balsam a masinii de spalat (compartiment 3). Media clatirilor:10 utilizari.Mirosul se pastreaza vreme indelungata in textura hainelor si improspateaza casa din momentul in care acestea sunt scoase din masina de spalat.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Este un produs care se remarca prin dulceata miresmei sale. Improspateaza si parfumeaza delicat hainele imprimandu-le o adiere varatica.

Parfumul concentrat Kifra se foloseste la limpezirea finala a rufelor. Dozaj: 2,5 ml (jumatate de capacel) diluat cu 50ml apa, pus in sectiunea pentru balsam a masinii de spalat (compartiment 3). Media clatirilor:10 utilizari.

Mirosul se pastreaza vreme indelungata in textura hainelor si improspateaza casa din momentul in care acestea sunt scoase din masina de spalat.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data