Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Mango 25 m

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Mango 25 m

9.90 RON

Este un produs care se remarca prin dulceata miresmei sale. Improspateaza si parfumeaza delicat hainele imprimandu-le o adiere varatica.Parfumul concentrat Kifra se foloseste la limpezirea finala a rufelor. Dozaj: 2,5 ml (jumatate de capacel) diluat cu 50ml apa, pus in sectiunea pentru balsam a masinii de spalat (compartiment 3). Media clatirilor:10 utilizari.Mirosul se pastreaza vreme indelungata in textura hainelor si improspateaza casa din momentul in care acestea sunt scoase din masina de spalat.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Este un produs care se remarca prin dulceata miresmei sale. Improspateaza si parfumeaza delicat hainele imprimandu-le o adiere varatica.

Parfumul concentrat Kifra se foloseste la limpezirea finala a rufelor. Dozaj: 2,5 ml (jumatate de capacel) diluat cu 50ml apa, pus in sectiunea pentru balsam a masinii de spalat (compartiment 3). Media clatirilor:10 utilizari.

Mirosul se pastreaza vreme indelungata in textura hainelor si improspateaza casa din momentul in care acestea sunt scoase din masina de spalat.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data