Produse / Mini Parfum de rufe concentrat Kifra Pink 25 ml

Mini Parfum de rufe concentrat Kifra Pink 25 ml

9.90 RON
Adaugă la favorite    

Minidoză PinkPink este un parfum destinat persoanelor romantice și visătoare. Conține note fine și delicate ce îți vor invălui simțurile într-un buchet de mirosuri florale.Trandafirul este și va fi în continuare cea mai romantică floare. Cu un miros deosebit și captivant, este preferatul femeilor din întreaga lume. Faima acestei flori provine de la trandafirii roșii și roz, ei având cel mai puternic miros și fiind cei mai căutați. Mirosul specific emană gingășie și complexitate, acest dualism fiind elementul cheie în atracția față de aceste flori.Pink intră în categoria parfumurilor fine, cu arome speciale ce te vor cuceri cu siguranță!Dacă îți plac aromele florale și romantice, îți recomandăm și parfumul Orchid.

Brand: Kifra

Minidoză Pink

Pink este un parfum destinat persoanelor romantice și visătoare. Conține note fine și delicate ce îți vor invălui simțurile într-un buchet de mirosuri florale.

Trandafirul este și va fi în continuare cea mai romantică floare. Cu un miros deosebit și captivant, este preferatul femeilor din întreaga lume. Faima acestei flori provine de la trandafirii roșii și roz, ei având cel mai puternic miros și fiind cei mai căutați. Mirosul specific emană gingășie și complexitate, acest dualism fiind elementul cheie în atracția față de aceste flori.

Pink intră în categoria parfumurilor fine, cu arome speciale ce te vor cuceri cu siguranță!

Dacă îți plac aromele florale și romantice, îți recomandăm și parfumul Orchid.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data