Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Pure Life 25 ml

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Pure Life 25 ml

9.90 RON

Pure Life este un parfum de rufe proaspat, curat, cu un iz floral subtil care asigura un sentiment de confort prin mirosuri usoare. Aceasta aroma nu este nici prea florala, nici prea dulce si astfel nu predomina simturile, creand un echilibru perfect intre arome.Amestecul perfect, de obicei cel mai greu de gasit, este cel care revitalizeaza si rezista pe tot parcursul zilei, in timpul diferitelor activitati, iar parfumul de rufe Pure Life este primul pe lista.Daca esti in cautarea unui parfum de rufe care nu este prea puternic, dar totusi lasa o impresie dulce, Pure Life este pentru tine. Ingredientele florale ofera o aroma suculenta, in timp ce restul notelor creaza o esenta senina si subtila pe care nu o vei gasi in alt parfum. Aceasta aroma simpla si proaspata este flexibila si functionala, sexy si chic, perfecta pentru hainele pe care le porti zi de zi.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Pure Life este un parfum de rufe proaspat, curat, cu un iz floral subtil care asigura un sentiment de confort prin mirosuri usoare. Aceasta aroma nu este nici prea florala, nici prea dulce si astfel nu predomina simturile, creand un echilibru perfect intre arome.

Amestecul perfect, de obicei cel mai greu de gasit, este cel care revitalizeaza si rezista pe tot parcursul zilei, in timpul diferitelor activitati, iar parfumul de rufe Pure Life este primul pe lista.

Daca esti in cautarea unui parfum de rufe care nu este prea puternic, dar totusi lasa o impresie dulce, Pure Life este pentru tine. Ingredientele florale ofera o aroma suculenta, in timp ce restul notelor creaza o esenta senina si subtila pe care nu o vei gasi in alt parfum. Aceasta aroma simpla si proaspata este flexibila si functionala, sexy si chic, perfecta pentru hainele pe care le porti zi de zi.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data