Produse / MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Spring 25 ml

MINI Parfum de rufe concentrat KIFRA Spring 25 ml

9.90 RON
Adaugă la favorite    

Minidoză SpringAroma primăverii este perfect surprinsă în parfumul de rufe Spring. Nuanțele florale, concentrate în miresme delicate, fine și proaspete te vor cuceri instant..Primăvara are semnificații puternice în toate culturile lumii, în principal funcția sa primordială fiind de renaștere și începuturi noi. Închide ochii și amintește-ți mirosul primăverii din copilărie, aerul cald și aromele florale pătrunzătoare. Acum deschide sticla de parfum de rufe Spring și aceleași sentimente de optimism și speranță te vor învălui.Dacă îți plac parfumurile florale, îți recomandăm să încerci și parfumul de rufe Biangel.

Brand: Kifra

Minidoză Spring

Aroma primăverii este perfect surprinsă în parfumul de rufe Spring. Nuanțele florale, concentrate în miresme delicate, fine și proaspete te vor cuceri instant..

Primăvara are semnificații puternice în toate culturile lumii, în principal funcția sa primordială fiind de renaștere și începuturi noi. Închide ochii și amintește-ți mirosul primăverii din copilărie, aerul cald și aromele florale pătrunzătoare. Acum deschide sticla de parfum de rufe Spring și aceleași sentimente de optimism și speranță te vor învălui.

Dacă îți plac parfumurile florale, îți recomandăm să încerci și parfumul de rufe Biangel.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data