Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum auto concentrat KIFRA Atlantic 10 ml

16.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 8 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de auto
Brand: Kifra

Atlantic

Atlantic este definit de arome de bomboane dulci, fructe de pădure și vanilie.

Parfumul auto Atlantic este definit de arome de bomboane dulci, fructe de pădure și vanilie. Este desertul din lumea parfumurilor auto! Notele subtile florale îți vor menține zâmbetul pe buze întreaga zi.

Farmecul irezistibil al odorizantului auto Atlantic te va răsfăța și iți va transforma mașina într-o oază de mirosuri florale. Timpul petrecut la volan va fi de acum încolo o adevărată plăcere!
Atlantic Atlantic este definit de arome de bomboane dulci, fructe de pădure și vanilie. Parfumul auto Atlantic este definit de arome de bomboane dulci, fructe de pădure și vanilie. Este desertul din lumea parfumurilor auto! Notele subtile florale îți vor menține zâmbetul pe buze întreaga zi. Farmecul irezistibil al odorizantului auto Atlantic te va răsfăța și iți va transforma mașina într-o oază de mirosuri florale. Timpul petrecut la volan va fi de acum încolo o adevărată plăcere!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare