Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum auto concentrat KIFRA Pacco 10 ml

16.90 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 9 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de auto
Brand: Kifra

Pacco

Un odorizant auto cu adevarat magnetic. Pacco are un parfum fresh cu acorduri vibrante de lemn care se continuă cu arome energice de flori.

Pacco este un parfum auto cu adevărat magnetic. Notele fresh se completează perfect cu acordurile vibrante de lemn. Efectul olfactiv este completat de arome subtile de flori de portocal. Un odorizant auto potrivit pentru persoanele dinamice care vor aprecia notele revigorante ale acestuia.

Alege un miros cu adevărat special și unic pentru mașina ta, ce va menține aerul proaspăt, curat și îmbietor!
Pacco Un odorizant auto cu adevarat magnetic. Pacco are un parfum fresh cu acorduri vibrante de lemn care se continuă cu arome energice de flori. Pacco este un parfum auto cu adevărat magnetic. Notele fresh se completează perfect cu acordurile vibrante de lemn. Efectul olfactiv este completat de arome subtile de flori de portocal. Un odorizant auto potrivit pentru persoanele dinamice care vor aprecia notele revigorante ale acestuia. Alege un miros cu adevărat special și unic pentru mașina ta, ce va menține aerul proaspăt, curat și îmbietor!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare