Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum auto concentrat KIFRA Pacific 10 ml

16.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de auto
Brand: Kifra

Pacific

Răsfață-ți simțurile cu acest parfum de “curcubeu dulce”. Acest odorizant auto feminin evocă amintiri de dorință.

Aromele diverse și intrigante ale parfumului auto Pacific te vor duce cu gândul la un “curcubeu olfactiv”. Îți va surprinde simțurile cu note revigorante de: citrice, flori, vanilie și mosc. Un miros feminin și primăvăratic este perfect pentru mașina ta!

Alege parfumul auto Pacific și de fiecare dată când vei intra în mașină vei simți veselie și mirosuri dulci primăvăratice!
Pacific Răsfață-ți simțurile cu acest parfum de “curcubeu dulce”. Acest odorizant auto feminin evocă amintiri de dorință. Aromele diverse și intrigante ale parfumului auto Pacific te vor duce cu gândul la un “curcubeu olfactiv”. Îți va surprinde simțurile cu note revigorante de: citrice, flori, vanilie și mosc. Un miros feminin și primăvăratic este perfect pentru mașina ta! Alege parfumul auto Pacific și de fiecare dată când vei intra în mașină vei simți veselie și mirosuri dulci primăvăratice!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare