Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum auto concentrat KIFRA Summer Love 10 ml

16.90 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de auto
Brand: Kifra

Summer love

Summer Love are o aromă dulce ce se deschide într-un izvor de citrice cu inima de bergamot și miere.

Parfumul auto Summer Love are o aromă dulce ce provine din amestecul perfect al citricelor cu bergamot și miere. Cea din urmă este cunoscută pentru proprietățile sale de calmare, motiv pentru care am ales să o integrăm în acest parfum dedicat zilelelor însorite.

Aromele subtile de orhidee complimentează perfect notele secundare de tămâie și coacaze negre. Un miros original, persistent și cu proprietăți calmante, ce se va potrivi de minune în mașina ta!
Summer love Summer Love are o aromă dulce ce se deschide într-un izvor de citrice cu inima de bergamot și miere. Parfumul auto Summer Love are o aromă dulce ce provine din amestecul perfect al citricelor cu bergamot și miere. Cea din urmă este cunoscută pentru proprietățile sale de calmare, motiv pentru care am ales să o integrăm în acest parfum dedicat zilelelor însorite. Aromele subtile de orhidee complimentează perfect notele secundare de tămâie și coacaze negre. Un miros original, persistent și cu proprietăți calmante, ce se va potrivi de minune în mașina ta!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare