Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de camera KIFRA Dubai 200 ml

49.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de camera
Brand: Kifra

Dubai

Alege acest parfum de cameră și vei aduce miresmele extravagante ale unei veri orientale în casa ta!

Modern și elaborat, parfumul te va inspira în a găsi echilibrul dintre un stil de viață efervescent, luxos și liniștea unui cămin confortabil, care poartă amprenta stilului tău personal. Potolește-ți setea de aventură, cu notele de mentă și citrice, echilibrează totul cu note de trandafir și scorțișoară, ca apoi să găsești tihnă, la finalul zilei, în aromele de lemn alb și patchouli.

Un parfum condimentat, cu o aromă inconfundabilă!
Dubai Alege acest parfum de cameră și vei aduce miresmele extravagante ale unei veri orientale în casa ta! Modern și elaborat, parfumul te va inspira în a găsi echilibrul dintre un stil de viață efervescent, luxos și liniștea unui cămin confortabil, care poartă amprenta stilului tău personal. Potolește-ți setea de aventură, cu notele de mentă și citrice, echilibrează totul cu note de trandafir și scorțișoară, ca apoi să găsești tihnă, la finalul zilei, în aromele de lemn alb și patchouli. Un parfum condimentat, cu o aromă inconfundabilă!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare