Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de camera KIFRA Madagascar 200 ml

49.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de camera
Brand: Kifra

Madagascar

Seva naturii curge prin acest parfum viu și hipnotizant, care transformă orice cameră într-un Paradis verde și luxuriant.

Unic, precum viețuitoarele din Madagascar, elixirul tău secret te va plimba printr-un peisaj pur și plin de culoare, cu iz de migdale și chimen, care se deschide în note exotice de iasomie arabă, ca apoi să se îndulcească cu note de vanilie și mosc.

Un parfum luxuriant și intens, cu puternice tonuri naturale, care va da viață oricărui ambient!MadagascarSeva naturii curge prin acest parfum viu și hipnotizant, care transformă orice cameră într-un Paradis verde și luxuriant.Unic, precum viețuitoarele din Madagascar, elixirul tău secret te va plimba printr-un peisaj pur și plin de culoare, cu iz de migdale și chimen, care se deschide în note exotice de iasomie arabă, ca apoi să se îndulcească cu note de vanilie și mosc.Un parfum luxuriant și intens, cu puternice tonuri naturale, care va da viață oricărui ambient!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare