Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de camera KIFRA Mumbai 200 ml

49.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de camera
Brand: Kifra

Mumbai

O paletă de arome calde și picante te învăluie de îndată ce deschizi această sticlă de parfum de cameră. Pășește într-o lume nouă, plină de culori și miresme, care abia așteaptă să o cucerești!

Notele de cafea și citrice vor elibera dorința de-a trăi experiențe noi, iar efectul energizant al acestei arome se va completa cu calmul și siguranța de sine pe care le vei simți atunci când descoperi notele florale de lăcrămioare și iasomie, ce te vor însoți până la finalul călătoriei, unde te așteaptă notele picante de mosc și bergamotă, care lasă loc unui nou început.

Un parfum efervescent și intens, care-ți va trezi toate simțurile.
Mumbai O paletă de arome calde și picante te învăluie de îndată ce deschizi această sticlă de parfum de cameră. Pășește într-o lume nouă, plină de culori și miresme, care abia așteaptă să o cucerești! Notele de cafea și citrice vor elibera dorința de-a trăi experiențe noi, iar efectul energizant al acestei arome se va completa cu calmul și siguranța de sine pe care le vei simți atunci când descoperi notele florale de lăcrămioare și iasomie, ce te vor însoți până la finalul călătoriei, unde te așteaptă notele picante de mosc și bergamotă, care lasă loc unui nou început. Un parfum efervescent și intens, care-ți va trezi toate simțurile.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare