Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de camera KIFRA New York 200 ml

49.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de camera
Brand: Kifra

New York

Cosmopolit și complex, compus din arome diferite, dar complementare, acest parfum de cameră se adresează celor a căror personalitate se remarcă în mulțime.

Cu o aromă memorabilă dar atemporală, potrivită pentru orice anotimp, parfumul va fi fundalul fiecărei zile în care te regăsești, pornind de la note citrice, trecând prin note florale și dezvăluindu-se, spre final, în note lemnoase.

Un parfum floral-fructat, potrivit pentru orice încăpere.
New York Cosmopolit și complex, compus din arome diferite, dar complementare, acest parfum de cameră se adresează celor a căror personalitate se remarcă în mulțime. Cu o aromă memorabilă dar atemporală, potrivită pentru orice anotimp, parfumul va fi fundalul fiecărei zile în care te regăsești, pornind de la note citrice, trecând prin note florale și dezvăluindu-se, spre final, în note lemnoase. Un parfum floral-fructat, potrivit pentru orice încăpere.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare