Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de camera KIFRA Roma 200 ml

49.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de camera
Brand: Kifra

Roma

Istoria și spiritul unor timpuri legendare sunt concentrate într-un parfum de cameră pe care nu-l vei uita prea curând. Lasă-ne să te transpunem într-o operă de artă senzorială în care tu ești personajul principal!

Redobândește-ți creativitatea și lasă inspirația să te învăluie prin notele de grapefruit și mandarină, colorează-ți simțurile cu notele de frunză de dafin și iasomie, ca apoi să pășești pe drumul spre victorie, presărat cu note lemnoase, note de patchouli și mușchi de stejar.

Un parfum fresh și ușor, dar plin de personalitate, potrivit pentru învingători!
Roma Istoria și spiritul unor timpuri legendare sunt concentrate într-un parfum de cameră pe care nu-l vei uita prea curând. Lasă-ne să te transpunem într-o operă de artă senzorială în care tu ești personajul principal! Redobândește-ți creativitatea și lasă inspirația să te învăluie prin notele de grapefruit și mandarină, colorează-ți simțurile cu notele de frunză de dafin și iasomie, ca apoi să pășești pe drumul spre victorie, presărat cu note lemnoase, note de patchouli și mușchi de stejar. Un parfum fresh și ușor, dar plin de personalitate, potrivit pentru învingători!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare