Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de camera KIFRA Santorini 200 ml

49.50 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de camera
Brand: Kifra

Santorini

Lasă acest parfum romantic să te călăuzească într-o frumoasă poveste de dragoste pe o insulă însorită, unde simțurile-ți vor fi răsfățate, iar tu te vei transpune într-o atmosferă de nesfârșită reverie.

Notele exotice de portocale și mandarine îți vor dezlănțui imaginația, aroma gingașă a lăcrămioarelor te va copleși cu tandrețe, în timp ce notele de mosc și lemn de santal vor lăsa loc misterului în povestea ta.

Un parfum memorabil, floral-fructat.Santorini Lasă acest parfum romantic să te călăuzească într-o frumoasă poveste de dragoste pe o insulă însorită, unde simțurile-ți vor fi răsfățate, iar tu te vei transpune într-o atmosferă de nesfârșită reverie. Notele exotice de portocale și mandarine îți vor dezlănțui imaginația, aroma gingașă a lăcrămioarelor te va copleși cu tandrețe, în timp ce notele de mosc și lemn de santal vor lăsa loc misterului în povestea ta. Un parfum memorabil, floral-fructat.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare