Produse / Parfum de rufe concentrat KIFRA Fresh Forest 200 ml

Parfum de rufe concentrat KIFRA Fresh Forest 200 ml

33.00 RON

Fiecare zi cu Fresh Forest va fi ca un nou început, la fel ca prospețimea inspirată de izvoare limpezi. Aromele răcoroase și vibrante îți vor oferi senzații de prospețime naturală. Notele ce compun acest parfum sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și liniștitoare. Inspiră-te din natură cu ajutorul parfumului concentrat și de lungă durată Fresh Forest. Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Fiecare zi cu Fresh Forest va fi ca un nou început, la fel ca prospețimea inspirată de izvoare limpezi. Aromele răcoroase și vibrante îți vor oferi senzații de prospețime naturală. Notele ce compun acest parfum sunt cunoscute pentru proprietățile lor calmante și liniștitoare. Inspiră-te din natură cu ajutorul parfumului concentrat și de lungă durată Fresh Forest.

Fresh Forest are o aromă intensă condimentată cu note fine de lemn și fragi. Este un parfum care are un statut foarte bine definit în rândul aromelor Kifra.
Coşul meu

Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data