Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de rufe concentrat KIFRA Orange 200 ml

44.99 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de rufe Kifra
Brand: Kifra

Orange

Orange este un parfum cu arome citrice care te înveselește pe loc. Am îmbuteliat voioșia într-un parfum cu note fresh, persistente, care îți vor răsfața hainele și simțurile.

În trecut, cojile de portocale erau folosite pentru a reîmprospăta țesături și anumite lucruri prin casă. Citricele au o prezență timpurie în istoria parfumurilor, datorită proprietăților de eliminare a mirosurilor nedorite.

Portocala este cel mai îndrăgit fruct din categoria citricelor. După ciocolată și vanilie, este cea mai îndrăgită aromă din lume. Aromele citrice sunt faimoase pentru faptul că te binedispun, îți răsfață simțurile, te energizează și mențin note fresh pe o perioada îndelungată.
Orange Orange este un parfum cu arome citrice care te înveselește pe loc. Am îmbuteliat voioșia într-un parfum cu note fresh, persistente, care îți vor răsfața hainele și simțurile. În trecut, cojile de portocale erau folosite pentru a reîmprospăta țesături și anumite lucruri prin casă. Citricele au o prezență timpurie în istoria parfumurilor, datorită proprietăților de eliminare a mirosurilor nedorite. Portocala este cel mai îndrăgit fruct din categoria citricelor. După ciocolată și vanilie, este cea mai îndrăgită aromă din lume. Aromele citrice sunt faimoase pentru faptul că te binedispun, îți răsfață simțurile, te energizează și mențin note fresh pe o perioada îndelungată.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare