Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum de rufe concentrat KIFRA Pink 200 ml

44.99 RON


Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare
Categorii: Parfum de rufe Kifra
Brand: Kifra

Pink

Pink este un parfum destinat persoanelor romantice și visătoare. Conține note fine și delicate ce îți vor invălui simțurile într-un buchet de mirosuri florale.

Trandafirul este și va fi în continuare cea mai romantică floare. Cu un miros deosebit și captivant, este preferatul femeilor din întreaga lume. Faima acestei flori provine de la trandafirii roșii și roz, ei având cel mai puternic miros și fiind cei mai căutați. Mirosul specific emană gingășie și complexitate, acest dualism fiind elementul cheie în atracția față de aceste flori.

Pink intră în categoria parfumurilor fine, cu arome speciale ce te vor cuceri cu siguranță!Pink Pink este un parfum destinat persoanelor romantice și visătoare. Conține note fine și delicate ce îți vor invălui simțurile într-un buchet de mirosuri florale. Trandafirul este și va fi în continuare cea mai romantică floare. Cu un miros deosebit și captivant, este preferatul femeilor din întreaga lume. Faima acestei flori provine de la trandafirii roșii și roz, ei având cel mai puternic miros și fiind cei mai căutați. Mirosul specific emană gingășie și complexitate, acest dualism fiind elementul cheie în atracția față de aceste flori. Pink intră în categoria parfumurilor fine, cu arome speciale ce te vor cuceri cu siguranță!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare