Produse / Parfum de rufe concentrat KIFRA Spring 200 ml

Parfum de rufe concentrat KIFRA Spring 200 ml

33.00 RON

Primăvara are semnificații puternice în toate culturile lumii, în principal funcția sa primordială fiind de renaștere și începuturi noi. Închide ochii și amintește-ți mirosul primăverii din copilărie, aerul cald și aromele florale pătrunzătoare. Acum deschide sticla de parfum de rufe Spring și aceleași sentimente de optimism și speranță te vor învălui. Aroma primăverii este perfect surprinsă în parfumul de rufe Spring. Nuanțele florale, concentrate în miresme delicate, fine și proaspete te vor cuceri instant.

Categorii: Parfum de rufe
Brand: Kifra

Primăvara are semnificații puternice în toate culturile lumii, în principal funcția sa primordială fiind de renaștere și începuturi noi. Închide ochii și amintește-ți mirosul primăverii din copilărie, aerul cald și aromele florale pătrunzătoare. Acum deschide sticla de parfum de rufe Spring și aceleași sentimente de optimism și speranță te vor învălui.

Aroma primăverii este perfect surprinsă în parfumul de rufe Spring. Nuanțele florale, concentrate în miresme delicate, fine și proaspete te vor cuceri instant.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data