Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfum femei Tesori d Oriente Te Verde Matcha 100ml

29.00 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Brandul Tesori d'Oriente se bazeaza pe ideea ca fiecare femeie ar trebui sa aiba posibilitatea de a-si crea acasa o experienta senzoriala perfecta, pentru bunastarea corpului si a mintii.

Comorile din Orient, sub forma fermecatoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care confera tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate si farmec oriental. Experienta senzoriala traditionala a parfumurilor orientale este completata de cele mai avansate ingrediente, care le confera produselor originalitate.

Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o oferta completa de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri va elibereaza de stresul cotidian si va confera senzatia de bine, data de echilibrul dintre fizic si mental.

Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, va ofera, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie si o relaxare profunda. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, in fiecare zi!
Brandul Tesori d'Oriente se bazeaza pe ideea ca fiecare femeie ar trebui sa aiba posibilitatea de a-si crea acasa o experienta senzoriala perfecta, pentru bunastarea corpului si a mintii.Comorile din Orient, sub forma fermecatoarelor arome senzuale, sunt fabricate din ingrediente unice, care confera tuturor produsele cosmetice Tesori d'Oriente unicitate si farmec oriental. Experienta senzoriala traditionala a parfumurilor orientale este completata de cele mai avansate ingrediente, care le confera produselor originalitate.Brandul Tesori d'Oriente cuprinde o oferta completa de produse cosmetice, care pot fi folosite pentru ritualurile de relaxare de zi cu zi. Aceste ritualuri va elibereaza de stresul cotidian si va confera senzatia de bine, data de echilibrul dintre fizic si mental.Produsele italiene de calitate, cu arome senzuale unice, va ofera, la fiecare atingere cu pielea, un sentiment de bucurie si o relaxare profunda. Momente fericite cu preparatele Tesori d'Oriente, in fiecare zi!
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare