Produse / Parfum rufe Tesori d'Oriente Ambra & Argan 100 ml

Parfum rufe Tesori d'Oriente Ambra & Argan 100 ml

32.90 RON
Adaugă la favorite    

Esenta senzuala a aganului se uneste cu caldura notelor orientale ale ambrei si acorda hainelor tale o grija seductiva si intensa, care dureaza un timp indelungat. O esenta concentrata special facuta pentru a da materialelor un parfum pretios, intens si persistent care dureaza chiar si daca hainele sunt in dulap, calcate si purtate. O cantitate mica este sufiecienta si este adaugata direct in tavita pentru balsamul de haine in timpul clatirii hainelor. Este potrivit pentru toate tesaturile, din microfibra sau chiar tehnice.

Brand: Tesori

Esenta senzuala a aganului se uneste cu caldura notelor orientale ale ambrei si acorda hainelor tale o grija seductiva si intensa, care dureaza un timp indelungat.
O esenta concentrata special facuta pentru a da materialelor un parfum pretios, intens si persistent care dureaza chiar si daca hainele sunt in dulap, calcate si purtate.

O cantitate mica este sufiecienta si este adaugata direct in tavita pentru balsamul de haine in timpul clatirii hainelor. Este potrivit pentru toate tesaturile, din microfibra sau chiar tehnice.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data