Dragi clienti, Transportul si livrearea in easybox inca nu este activa pe platforma noastra. Va rugam sa nu selectati inca aceasta optiune. Multumim Contact: 0736908713 sau admin@babo.ro

Parfumant Lichid pentru Rufe ASEVI Pink Hipoalergenic 720 ml

24.60 RON
Adaugă la favorite     Verifică termen de livrare

Cand sa folosesti parfumant in loc de balsam? Atunci cand vrei parfum intens si de durata! Iar daca iti plac deja perlele parfumate, e obligatoriu sa incerci parfumantul nostru!

Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi doza potrivita (dupa “nas”, insa noi iti recomandam 20ml) in compartimentul pentru balsam

Parfumeaza toate tipurile de haine, imbracaminte sport, sintetice, prosoape, chiar si haine la care nu este recomandata folosirea balsamului.

Este compatibil cu orice tip de detergent (pudra sau lichid), aditiv, dezinfectant si balsam.

E eficient in apa rece si in orice ciclu de spalare.Cand sa folosesti parfumant in loc de balsam? Atunci cand vrei parfum intens si de durata! Iar daca iti plac deja perlele parfumate, e obligatoriu sa incerci parfumantul nostru! Tot ce trebuie sa faci este sa adaugi doza potrivita (dupa “nas”, insa noi iti recomandam 20ml) in compartimentul pentru balsam Parfumeaza toate tipurile de haine, imbracaminte sport, sintetice, prosoape, chiar si haine la care nu este recomandata folosirea balsamului. Este compatibil cu orice tip de detergent (pudra sau lichid), aditiv, dezinfectant si balsam. E eficient in apa rece si in orice ciclu de spalare.
0
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare