Produse / Pasta de dinti COLGATE Advanced White 100 m

Pasta de dinti COLGATE Advanced White 100 m

7.90 RON


Grăbește-te! A rămas numai 1 produs în stoc.
Adaugă la favorite    

Pasta de dinti Colgate Advanced White contine micro cristale de curatare active care, dovedit clinic, indeparteaza in mod delicat petele, redand albul natural al dintilor tai. in plus, previne aparitia petelor, pentru ca dintii tai sa isi pastreze albul natural mai mult timp.Dinti mai albi in 14 zile!Beneficii:- Indeparteaza in mod delicat petele si previne aparitia acestora;- Actioneaza in mod delicat, putand fi folosita zilnic;- Ofera respiratie proaspata;- Lupta impotriva cariilor si indeparteaza placa bacteriana. Instructiuni de utilizare: Copii de 6 ani sau mai mici: A se utiliza o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare sub supravegherea unui adult, pentru a reduce pericolul inghitirii. in cazul aportului de floruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.

Categorii: Igiena Orala

Pasta de dinti Colgate Advanced White contine micro cristale de curatare active care, dovedit clinic, indeparteaza in mod delicat petele, redand albul natural al dintilor tai. in plus, previne aparitia petelor, pentru ca dintii tai sa isi pastreze albul natural mai mult timp.

Dinti mai albi in 14 zile!

Beneficii:

- Indeparteaza in mod delicat petele si previne aparitia acestora;
- Actioneaza in mod delicat, putand fi folosita zilnic;
- Ofera respiratie proaspata;
- Lupta impotriva cariilor si indeparteaza placa bacteriana.

Instructiuni de utilizare: Copii de 6 ani sau mai mici: A se utiliza o cantitate de pasta de dinti de marimea unui bob de mazare sub supravegherea unui adult, pentru a reduce pericolul inghitirii. in cazul aportului de floruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Favorite
nowishlist
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data