Produse / Pasta de dinti copii VADEMECUM Junior 6+ ani Capsuni 75ml

Pasta de dinti copii VADEMECUM Junior 6+ ani Capsuni 75ml

11.90 RON

Pasta de dinti pentru dinti permanenti. Protejaza dintii impotriva cariilor si combate pana la 12 ore efectele nocive ale acizilor din zaharuri.Formula cu Calciu ajuta la intarirea dintilor. Cu aroma proaspata de capsuni.Periati-va dintii de cel putin 2 ori pe zi, timp de 3 minute.Clatiti gura dupa folosire.Copiii de 6 ani sau mai mici: a se utiliza sub supravegherea unui adult o cantitate de marimea unui bob de mazarepentru a reduce riscul de ingerare.In cazul consumului de fluor din alte surse, va rugam sa consultati medicul dentist sau medicul de familie.Contine fluorura de sodiu 1450 ppm F-.

Pasta de dinti pentru dinti permanenti. Protejaza dintii impotriva cariilor si combate pana la 12 ore efectele nocive ale acizilor din zaharuri.
Formula cu Calciu ajuta la intarirea dintilor. Cu aroma proaspata de capsuni.

Periati-va dintii de cel putin 2 ori pe zi, timp de 3 minute.

Clatiti gura dupa folosire.Copiii de 6 ani sau mai mici: a se utiliza sub supravegherea unui adult o cantitate de marimea unui bob de mazare
pentru a reduce riscul de ingerare.In cazul consumului de fluor din alte surse, va rugam sa consultati medicul dentist sau medicul de familie.

Contine fluorura de sodiu 1450 ppm F-.
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare Manage Personal Data